Thursday, September 6, 2012

Winx Club Season 4 starts in Nickelodeon Turkey!


Winx Club arrived to Nickelodeon Turkey this time, and now is turn of the new season, available in Nickelodeon HD.


BÜYÜLÜ KIZLARIN DÜNYASI
"Kızlar, en sevdiğiniz peri kızların maceralarında 4. sezon başlıyor!
Büyülü kızlar Bloom, Stella, Flora, Musa, Tecna ve Aisha yeni maceraları ile geliyorlar. Winx Club üyeleri artık Believix seviyesine yükseliyor. Bu dönüşüm onların başkalarını sihire inandırmaları için yardımcı olacak. Bu seviye aynı zamanda Winx kızlarına üç yeni kanat veriyor: Speedix (hızlanma), Zoomix (ışınlanma) ve Tracix (zamanda yolculuk etmek). Tüm bu üstün özelliklerle donanan kızların karşısında yine güçlü bir rakip takım çıkıyor. Bu ekibin amacı dünya üzerinde kalan son periyi ele geçirmek ve böylece sonsuz güce sahip olmak. Winx Club üyeleri periyi kurtarmak için harekete geçiyor fakat planlarını kimse tarafından fark edilmeden uygulamak zorundalar. Gizlice dünyaya giden Winx Club üyeleri burada dikkat çekmemek için bir evcil hayvan dükkanı açıyor ve çalışmaya başlıyorlar. Bir süre sonra Roxy adlı bir genç kızla tanışıyorlar ve bu kızın aradıkları son peri olduğu ortaya çıkıyor. Büyülü kızların önce Roxy’nin kendine güvenip güçlerini keşfetmesini sağlaması gerekiyor. Sonra da hep birlikte kötü niyetli büyücülerin planlarını engellemek için hep birlikte harekete geçecekler.
Winx dünyasının birbirinden güzel kızları hakkında neler biliyorsunuz? Aşağıda Bloom, Stella, Flora, Layla, Musa ve Tecna ile ilgili ilgini çekebilecek bilgiler bulunuyor."

The Season 4 starts on September the 10th, weekdays at 9:20AM & 2:45PM.

1 comment:

  1. Hi, I find reading this article a joy. It is extremely helpful and interesting and very much looking forward to reading more of your work..
    games for girls

    ReplyDelete